Text

Webbasert regnskap


Vi i ØkonomiConsult AS tilbyr web- og skybasert regnskap for våre kunder. Enten du som kunde har eit system du allereie nyttar, eller du ønskjer forslag frå oss om kva for eit skybasert regnskapssystem som passar dine behov, kan vi hjelpe deg.


Fordelar med webbasert regnskapssystem

Det finns ei rekke webbaserte regnskapsprogram der ute, og vi ønskjer å tilpasse oss deg som kunde. Om du allereie har tatt i bruk eit webbasert regnskapsprogram, kan vi som din regnskapsførar også kunne hjelpe til med regnskapsførsel i dei aller fleste tilfeller.

Fordelen med eit skybasert regnskapsprogram er at du er oppdatert til eikvar tid. Du kan løpande sende ut fakturaer, og ha full oversikt over betalte og forfalte fakturaer. Du får fleksibilitet i forhold til drift og kan jobbe akkurat når du vil, frå PC, nettbrett eller smarttelefon.


Velg dei oppgåvene du vil utføre sjølv, og dei vi skal utføre for deg

Med eit skybasert regnskap kan du som vår kunde ha større og enklare tilgang og kunne utføre enkelte oppgåver sjøl.


Kompetanse innen PowerOffice Go

Vi har erfaring med det skybaserte regnskapsprogrammet PowerOffice Go, og brukar dette på vegne av fleire av våre kundar.


Ta kontakt med oss om du ønsker rådgivning i forhold til hvilket webbasert regnskapsprogram som passer til din bedrift.


Økonomirapportar på web

Vi nyttar Cantor Controlling for regnskapsrapportering til våre kundar. Som kunde kan du velge om du vil ha regnskapsrapporten på web'en. Du loggar deg på ei nettside og har tilgjengeleg resultat- og balanserapport som PDF-, Excel- eller Worddokument. Løysinga inneber at du kan klikke deg inn og sjå grunnlaget for kontoføringane, og vidare kunne ta oppslag i det enkelte bilag som ligg til grunn.


Andre tjenester fra ØkonomiConsult AS

ØkonomiConsult AS er et autorisert regnskapskontor i Syvde, i Vanylven kommune.

Vi tilbyr alle typer regnskapstjenester til næringslivet som:

Kontakt ØkonomiConsult AS i dag dersom du ønsker tjenester innen webbasert regnskap.

Image
Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon